Kategori: Blog

Fra jord til bord: Hvordan velge lokale og sesongbaserte råvarer

I en verden hvor globaliseringen har gjort det mulig å få tak i eksotiske råvarer året rundt, har interessen for lokale og sesongbaserte matvarer fått en oppsving. Denne trenden er ikke bare motivert av et ønske om å støtte lokale bønder og produsenter, men også av en økt bevissthet...
Read More

Insekter på menyen: Hvorfor protein fra naturen blir 2024s store hit

I en tid der bærekraftig matproduksjon blir stadig viktigere, ser vi en bemerkelsesverdig dreining i hvordan vi tenker på protein. Insekter, som lenge har vært en delikatesse i mange kulturer rundt om i verden, er nå på vei inn i mainstream diett i vestlige land. Med 2024 på horisonten,...
Read More

Sauerkraut suksess: En guide til fermentert kål

Sauerkraut, eller fermentert kål, er en tradisjonell matvare med røtter som strekker seg flere tusen år tilbake i tid. Denne enkle, men likevel komplekse retten har vært en del av menneskets kosthold fra antikken til moderne tider, og har oppnådd en solid plass i kulinariske kulturer over hele verden....
Read More

Fra grovbrød til foccacia: Variasjonene som vil forbløffe

Brød har vært en grunnleggende del av menneskets kosthold i tusenvis av år, og har utviklet seg fra enkle kornblandinger bakt i leirovner til et mangfold av sofistikerte varianter som pryder dagens bord. I artikkelen “Fra grovbrød til focaccia: Variasjonene som vil forbløffe” tar vi deg med på en...
Read More

Registreringsnummer DK-374 077 39